©2018 by Body Empathy. Proudly created with Wix.com

Urban woman

You were born to be real, not to be perfect

Prvi semestar Buđenje

od veljače do lipnja 2019.

​Užurbani način života doveo nas je do spoznaje da se zapravo ne znamo opuštati stoga na početku učimo kako umiriti tijelo te na tjelesnoj i psihičkoj razini upoznati osjećaj smirenosti i relaksiranosti.


​​U prvom, uvodnom semestru Buđenje kroz psihološke radionice ćete naučiti kako funkcioniraju psihički procesi, znati prepoznati emocionalna stanja i uspješnije vladati njima, naučiti vezu između vlastitih emocija, motivacije, i načina razmišljanja, prepoznati svoje afinitiete i vrijednosti te se njima voditi, ojačati samopoštovanje, pojačati inrospektivni uvid i ovladati tehnikama opuštanja s ciljem doživljaja psihičke smirenosti.


Na tjelesnim radionicama ćete se upoznati s novim načinom pokretanja ​koristeći nježne, umirujuće kružne kretnje, koje pobuđuju osjećaje u tijelu. Smatramo da tijelo treba osjećati, a ne zrcaliti stoga je novi pristup tijelu naš prvi zadatak. Cilj tjelesnih radionica je osjećanje tijela u potpuno novoj dimenziji jer pristupamo tijelu "iznutra prema van". Nakon što na ovakav način upoznamo vlastito tijelo, stvaramo razumjevanje povezanosti tijela i emocija, a krajnji je cilj oslobođene primjerice od nelagode i srama te voljeti i prihvatiti vlastito tijelo  onakvim kakvo ono doista jest.

Plan aktivnosti

 • 2 puta tjedno jednosatni grupni trening (ukupno 48h u semestru)

 • 2 puta mjesečno četverosatna grupna kineziološka i psihološka radionica (ukupno 48h u semestru)


​​

Cijena: 8.000,00 kn semestar ili 1.600,00 kn/mj

Drugi semestar Ravnoteža

od veljače do svibnja 2019.

​​U drugom semestru nazvanom Ravnoteža uskladiti ćete i implementirati u svakodnevicu naučeno o psihičkim procesima iz prvog stupnja kroz niz praktičnih vježbi, biti ćete vještiji u međuljudskim odnosima i ovladati osjećajem nelagode ili nesigurnosti u vlastitom tijelu. Naučiti ćete više o vlastitim i tuđim emocionalnim stanjima, o motivima i o vlastitom self konceptu (samopoštovanju, samopouzdanju, samopoimanju, samosvjesti, samoregulaciji...) iz vlastite i tuđe perspektive.


​Drugi semestar kroz tjelesne radionice ulazimo dublje u proces osjećanja tijela te se upoznajemo s plesnom meditacijom i njenoj dobrobiti na tjelesnoj i psihološkoj odnosno emocionalnoj razini. Upoznajete osjećaj samopouzdanja u tjelesnoj dimenziji te vraćate vjeru u vlastito tijelo.​Plan aktivnosti

 • 2 puta tjedno jednosatni grupni trening (ukupno 48h u semestru)

 • 2 puta mjesečno četverosatna grupna kineziološka i psihološka radionica (ukupno 48h u semestru)

 • online individualizirani suport za implementaciju naučenog u svakodnevni život

 • individualne psihološke konzultacije jednom u semestru

 • individualne kineziološke konzultacije jednom u semestru


Cijena: 10.000,00 kn semestar ili 2.000,00 kn/mj

Treći semestar Sloboda

od veljače do svibnja 2019.

U trećem semestru Sloboda bolje ćete razumjeti socijalne utjecaje na vlastito ponašanje. Posebnim tehnikama ćete uspješnije rješavati vlastite probleme, te se uspješnije samoprezentirati. Nakon što ste kroz prva dva stupnja probudili i balansirali svoje emocije, kroz treći ćete stupanj unaprijediti specifičnosti vlastite osobnosti jer ste već dovoljno upoznali sebe i svoje tijelo.

Kroz tjelesne radionice povezujemo na dubljem nivou tjelesne i emocionalne procese. Jedan od ciljeva je postizanje tzv. flow stanja koje nas povezuje s osjećajem ugode "biti u vlastitom tijelu" .

Plan aktivnosti

 • Open door za grupni trening (neograničeno)

 • 2 puta mjesečno četverosatna grupa kineziološka i psihološka radionica (ukupno 48h u semestru )

 • online individualizirani suport za implementaciju naučenog u svakodnevni život

 • individualne psihološke konzultacije jednom u semestru

 • individualne kineziološke konzultacije jednom u semestru

 • individualne nutricionističke konzltacije jednom u semestru

Cjena: 11.000,00 kn semestar ili 2.200,00 kn/mj

 

Obrazac za prijavu

11 Tomislavova ulica, 10000 Zagreb, 
Croatia