©2018 by Body Empathy. Proudly created with Wix.com

Ana Kuhanec Brašnović, mag. cin. 

Rođena 4. prosinca 1978. u Zagrebu. Maturirala u XI. Gimnaziji,a potom upisala tadašnji Fakultet za fizičku kulturu, danas Kineziološki fakultet. Diplomirala je 2011. godine na usmjerenju Osnovnih kinezioloških transformacija (aerobika i fitness). 


Instruktorica je aerobike i fitnessa, a 2004. postaje prezentericom knjige S Faktor – knjige poznate američke glumice Sheile Kelley, a deset mjeseci poslije putuje u Los Angeles na školovanje u njen studio. 


S Faktor, kako kaže Ana, ujedinio je njezine dvije najveće ljubavi, fitness i ples te joj je pružio mogućnost da uz pomoć dugogodišnjeg trenerskog iskustva u aerobici i fitnessu te znanju stečenom na studiju Kineziologije kreira vlastitu metodu vježbanja pod imenom Ana’s Sensual Fitness i time ostvari ono o čemu je oduvijek sanjala. Smatra da je spoj fitnessa i plesa, vježbanje i zadovoljstvo istodobno, san svake žene. 


U lipnju 2011. godine Ana odlazi na edukaciju u Miami (USA) gdje usavršava svoja znanja te u Hrvatsku dovodi novitete svjetske fitness scene. 
Nakon edukacije Ballet Bar metode u Miamiu, lansira još jednu metodu vježbanja s emocionalnom komponentom – Am metodu koju ujedno i modificira za trudnice. 


Kroz pravilnu prehranu, učinkovitu tjelovježbu i stručno vodstvo uz kontinuirani poticaj njezine klijentice u potpunosti otkrivaju, usvajaju i prihvaćaju novu razinu ženstvenosti i osjećaja unutarnjeg zadovoljstva. 
Stručni je suradnik na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a 2013. godine prezentira emotivni pristup vježbanju i rekreaciji. 


2015. godine u suradnji s magistrom psihologije Hrvojem Malekovićem, Ana je uspješno spojila kineziologiju i psihologiju. Osmislili su jedinstvenu tehniku Body Empathy koja kombinira posebno osmišljene plesne vježbe i psihološke radionice, a danas to isto nastavlja u suradnji s magistrom psihologije Idom Juranić.


Već dugi niz godina usavršava vlastite programe vježbanja: Ana’s Sensual Fitness, AM metodu, AM metodu za trudnice, a u njih je utkala ideologiju emocionalnog doživljavanja vježbi i glazbe. 


Ana danas osim svojih metoda vodi i instruktorsku školu. Svoje klijentice djevojke, žene i majke upoznaje s ljepotama vlastitih metoda vježbanja i ustrajno pomiče granice rekreativne tjelovježbe. 

 

Ida Juranić, mag. psych., MBA

​Rođena 26. kolovoza 1980. u Zagrebu, diplomirala psihologiju na Hrvatskim studijima te poslijediplomsko obrazovanje stekla na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Poslovno upravljanje - MBA. Kako bi za sebe rekla da je vječiti student, tako se i dalje euducira, trenutno za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta pri uduruženju HUBIKOT i mindfulness trenera.


Karijeru je započela kao istraživač tržišta u agenciji dr.sc. Gorana Milasa, Target, koji ju je kroz kolegije na fakultetu te kroz rad u agenciji podućio logici znanstvenog rada koja je primjenjiva, kako kaže, ne samo u znanosti i struci općenito već takav način donošenja zaključaka smanjuje distorzije i u svakodnevici. Osim u agenciji Target, radila je i u drugim agencijama za istraživanje tržišta: Prizma i Hendal, no srce ju je vuklo radu s ljudima te se preusmjerila u medicinu rada što i danas svakodnevno radi. U Ustanovi Opus Medicus je posljednjih 7g.


Od 2011. nakon polaganja stručnog ispita za osnovnu i posebnu dopusnicu iz područja medicine rada bavi se psihološkom djelatnošću. Svakodnevno radi psihološke procjene i psihološko savjetovanje radno sposobnoj populaciji te kao psiholog konzultant za nekoliko poduzeća sudjeluje u odabuiru kadra i daje preporuke za njihovo upravljanje.  


Od 2014. do danas je objavila tri znanstvena rada kroz koje je usavršila sustavan i operacionaliziran pristup problematici. Osim praktičnog usavršavanja u znanstvenom pristupu od 2014. potiče i popularizaciju psihološke struke kroz stručne osvrte na aktualne teme za televizijske kuće RTL i HRT.


2015. godine idejni je začetnik i suosnivač udruge StresProtekt koja pruža psihološku procjenu, te individualno i grupno savjetovanje najčešće kod akutnih stresnih reakcija, anksioznih poremećaja i smetnji, poremećaja prilagodbe te depresivnih smetnji. Veliki fokus stavlja na prevenciju psihoedukacijom.


Važnost edukacije potkrepljuje i višegodišnjim mentorstvom psiholozima vježbenicima i edukantima medicine rada te je 2017. na Hrvatskim studijima, Sveučilišta u Zagrebu provela predavanje na temu zdravstvena psihologija rada.


2018. je svoje dosadašnje iskustvo i znanje implementirala u Body Empathy® tehniku.