©2018 by Body Empathy. Proudly created with Wix.com

Business

Body Empathy Strong and Soft

termini prema dogovoru

Body Empathy Strong and Soft je osmišljen za zaposlene žene kako bi razvijale i jačale menadžerske kompetencije. Cilj programa je uspješnije usklađivanje životnih uloga (profesionalne, obiteljske, hobije i dr.), uspješnije nošenje sa stresom, uspješnije upravljanje vlastitim emocijama, razvijanje komunikacijskih vještina i jačanje self koncepta (samopoštovanje, samopouzdanje, samopoimanje, samosvijest...).

Body Empathy Relax

termini prema dogovoru

Kontinuirano opuštanje iznutra prema van, na tjelesnoj i psihičkoj razini djeluje revitalizirajuće na osobne kapacitete. Zaposlenik koji se radnim zadacima prepušta opušteno i bez stresa je zadovoljniji i produktivniji.

Body Empathy team building

termini prema dogovoru kod jednog on naša tri partnera (hotel, toplice, priroda)

Opuštajuća atmosfera i zabava s naglaskom na vlastite emocije i emocije članova tima nezaboravno je i uzbudljivo iskustvo. Nakon trodnevnog Body Empathy team buildinga vaši zaposlenici osjećaju zadovoljstvo iznutra prema van te su povezaniji kao grupa (naglasak je na grupnoj koheziji).

Body Empathy Business for all

termini prema dogovoru

Business for all program namijenjen je poduzećima kojima je prioritet zdravlje i zadovoljstvo zaposlenika. U ovom specifičnom programu sudjeluju i muškarci i žene. U psihološkim i kineziološkim grupnim radionicama sudjeluju svi zaposlenici, dok se praktični dio odvaja na trening kružnih kretnji za žene i mindfulness za muškarce. Ulaganje u emocionalni razvoj zaposlenika jednako je važan kao i u intelektualni razvoj.

 

Obrazac za prijavu

11 Tomislavova ulica, 10000 Zagreb, 
Croatia

+ 385 (0)1 6443 130